Kérdése van? +36-30/383-0399
Professzionális Sous-Vide vákuum fóliázógép
műszaki adatok:
220-240V 50Hz
teljesítmény: 100 W
kábel hossz: 1,2 m
A Sous vide (élelkészítés vákuum segítségével) egy innovatív módszer, melyet a világ legjobb éttermei is használnak egészséges és szaftos ételeik elkészítéséhez.
A készülék módszerének lényege, hogy az alapanyagokat (hús, a tenger gyümölcsei és zöldségfélék stb.) vákuumban lezárt tasakokban vízbe merítve, oxigénmentes környezetben, pontos hőmérséklet-ellenőrzés mellett állandó hőmérsékleten tartva megnöveli az étel élvezeti értékét, fogyaszthatóságát. Az eredmény egy tökéletes állagú, ízű és minőségű végtermék.
Ez az eljárás megőrzi az ételben az összes vitamint és természetes ásványi anyagokat.
A kézi cirkulátor folyamatosan keveri az edényben lévő meleg vizet ezáltal szinten tartja az ideális főzési hőmérsékletet.
A SOUS VIDE FŐZÉS ELŐNYEI
Az így elkészített étel sütési vesztesége a hagyományosan elkészített ételeknél megszokott
30-40%-ról 3-5%-ra csökken, hosszabb ideig eltartható. Ez a módszer lehetővé teszi számunkra, hogy elkerüljük főzés közben keletkezett szagokat. A vákuummal lezárt előzetesen elkészített élelmiszer hűtőszekrényben, vagy fagyasztóban tárolható, így bármikor gyorsan elkészíthető.
FUNKCIÓI:
Elektronikus vezérlő panel LED indikátorok
2- fokozat a vákuum szintjének beállitására
2- szakaszban állítható tömítő
integrált kés a fólia vágásához
fólia tartó tálca
hangjelzés a munka befejezésekor
stabilizátorok, csúszásmentes gumi lábak és akasztó
használható a cső alakú fólia vagy tasakkal is
funkció: A fóliatömlőt recézett (dombornyomott) méretek. 28 x 600 cm-es, egy előnyös eljárás a főzéshez sous vide
gyári fólia opcionálisan vásárolható hozzá (PSC-30-36)
A főzés manapság művészet.A kulináris művészet pedig a sztereotípiák kísérletezéséről és állandó lebontásáról szól. A tökéletes alkotás azonban nemcsak a művész tehetségének eredménye,hanem tökéletes eszközök is. Akárcsak Sam Cook. A Sam Cook az igényes vásárlók számára létrehozott termékcsalád. Sok olyan szakember munkájának eredménye, akik számára a főzés egy életen át tartó szenvedély. Kulináris művésziségüket a kreatív őrület és az ízléssel való kísérletezés bátorsága jellemzi.Próbálja ki a csúcskategóriás konyhai eszközöket, és érezze magát mesternek a konyhájában.